IslamicTunesnews | MASRIEZAN MASRI “BERHIBUR SAMBIL BERDAKWAH”


Masriezan Masri Munsyid Solo Akustik
Sahabat IslamicTunesNews semua, kenalkan Munsyid yang mula naik daun  dari negara Malaysia siapakah ia? Masriezan Masri seorang penasyid solo akustik, bermula dari menerbitkan iklan di sosial media maupun media cetak, beliau mulai mendapat undangan menghadiri persembahan nasyid di berbagai daerah.
Dari sinilah kiprah nasyid beliau di mulai, Saya melihat perkembangan nasyid yang semakin kedepan, Artis nasyid semakin kreatif dalam menyampaikan persembahan,  Nampaknya konsep “BERHIBUR SAMBIL BERDAKWAH” tu semakin menjadi. 

Masriezan Masri pemuda bergitar
Sejak dari bersama varianz lagi, setiap kali ada jemputan persembahan, pasti akan membawa gitar + shaker bersama sebagai penyelamat kadangkala ada tempat x bole play minus One…Haaaa!!! Mulalah kelamkabut!!!
So sementara minus1 masih di usahakan..kita akustik laa dulu..kan?? Ada pula team nasyid, kadang-kadang bila dijemput, sorang ja sampai di destinasi..yang lain semua otw sbb trafikJem..sudah!! X pasal2 yg sorang ketar lutut x mau naik stage sbb dia bukan solo utama..diaa huuhaaahuuhaaaa ja dibelakang..hahaha.. Sebab tu kena rajin berlatih wahai artis nasyid sekalian..Kalau solo utama x sampai, kuatkan hati…fikir positif!! Mana tau boleh jadi mcm shahirAF..kan???:)

Sila jemputan Masriezan Masri perform
Kesimpulannya Kalau mau jemput Masriezan Masri perform, hubungi sahaja no di bawah melalui call ataupun whatssap etc.. InshaAllah akan cuba hiburkan degan lagu-lagu ciptaan saya sendiri.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *